Bas Bons

Zanger - Liedschrijver - Pianist - Verhalenverteller

Bas Bons & Kees Vriend - Heiloo, Sloping Dog Festival
Sep
9
8:30pm 8:30pm

Bas Bons & Kees Vriend - Heiloo, Sloping Dog Festival

Samen met Kees Vriend geef ik een bijzonder optreden op de tweede editie van het Sloping Dog festival in Heiloo. Een speciale plek, omdat we elkaar daar voor het eerst hebben ontmoet en het de geboorte is geweest van een vriendschap en een vruchtbare muzikale samenwerking. Kom kijken bij dit knusse festival en laat je betoveren door de prachtige stem en liedjes van Kees Vriend. En ook een beetje door mij natuurlijk.

View Event →

Bas Bons & Band - Amersfoort - Record Store Day
Apr
22
4:15pm 4:15pm

Bas Bons & Band - Amersfoort - Record Store Day

Muziekwinkel Velvet Music Amersfoort brengt dit jaar voor de derde keer live muziek op Record Store Day Amersfoort binnen én buiten op het Havik. Zaterdag 22 april is dé internationale dag voor de onafhankelijke platenzaken met veel optredens en exclusieve releases op plaat. Tijdens voorgaande edities van Record Store Day Amersfoort waren er optredens van o.a. Jonathan Jeremiah, Blaudzun, DeWolff, Mister & Mississippi, Drive Like Maria e.v.a.

Dit jaar speel ik er! Om 16:15 barst ik los met mn band!

View Event →
Nov
13
4:00pm 4:00pm

Bas Bons Premiere Theatershow, De Lieve Vrouw in Amersfoort!

Ik had een droom. Die wordt nu werkelijkheid! Ik ben jarenlang bezig geweest met het schrijven, schaven en opnemen van liedjes. In februari 2017 gaan de mooiste van die liedjes de wereld in op het album “Wakker”. Die liedjes (en nog veel meer) ga ik ten gehore brengen met volledige band in een heuse theatervoorstelling in het kader van de Amersfoortse Novemberstorm.

Op 13 november om 16:00 speel ik voor de allereerste keer mijn theatervoorstelling in De Lieve Vrouw in Amersfoort. Ik zou het fantastisch vinden als je erbij kon zijn op dit bijzondere moment.

Voor alle praktische info en het bestellen van kaarten:

https://lievevrouw.nl/programma/seizoen-20162017/novemberstorm-bas-bons/201611131600/

View Event →