Bas Bons

Zanger - Liedschrijver - Pianist - Verhalenverteller

Bas Bons & Kees Vriend - Heiloo, Sloping Dog Festival
Sep
9
8:30 pm20:30

Bas Bons & Kees Vriend - Heiloo, Sloping Dog Festival

  • Sloping Dog Festival

Samen met Kees Vriend geef ik een bijzonder optreden op de tweede editie van het Sloping Dog festival in Heiloo. Een speciale plek, omdat we elkaar daar voor het eerst hebben ontmoet en het de geboorte is geweest van een vriendschap en een vruchtbare muzikale samenwerking. Kom kijken bij dit knusse festival en laat je betoveren door de prachtige stem en liedjes van Kees Vriend. En ook een beetje door mij natuurlijk.

Theatervoorstelling WAKKER - De Tuin in Leusden
Oct
7
8:00 pm20:00

Theatervoorstelling WAKKER - De Tuin in Leusden

  • De Tuin

Ik speel in dit prachtige kleine theater in Leusden mijn theatervoorstelling WAKKER, met band in akoestische setting. Dezelfde liedjes, maar dan zoals je ze nog nooit gehoord hebt.

"Om je dromen waar te maken, moet je wel eerst Wakker worden!"


Bas Bons Solo - Aftershow STEF BOS, Amersfoort
May
11
9:30 pm21:30

Bas Bons Solo - Aftershow STEF BOS, Amersfoort

  • De Flint

In de Flint in Amersfoort speel ik in het naprogramma van Stef Bos. Uiteraard vertaal ik dit zelf naar het feit dat Stef Bos mijn voorprogramma verzorgt, wat een eer! Dubbel gaaf, omdat hij altijd een groot voorbeeld voor me is geweest voor hoe ik liedjes schrijf. Het belooft een bijzondere avond te worden!

Bas Bons & Band - Amersfoort - Record Store Day
Apr
22
4:15 pm16:15

Bas Bons & Band - Amersfoort - Record Store Day

  • Velvet Music Amersfoort

Muziekwinkel Velvet Music Amersfoort brengt dit jaar voor de derde keer live muziek op Record Store Day Amersfoort binnen én buiten op het Havik. Zaterdag 22 april is dé internationale dag voor de onafhankelijke platenzaken met veel optredens en exclusieve releases op plaat. Tijdens voorgaande edities van Record Store Day Amersfoort waren er optredens van o.a. Jonathan Jeremiah, Blaudzun, DeWolff, Mister & Mississippi, Drive Like Maria e.v.a.

Dit jaar speel ik er! Om 16:15 barst ik los met mn band!

Bas Bons & Band - Apeldoorn - De Gigant
Apr
2
4:15 pm16:15

Bas Bons & Band - Apeldoorn - De Gigant

  • De Gigant

In het muziekcafé van podium de Gigant in Apeldoorn speel ik met mijn band de liedjes van mijn album en meer. Kom genieten van een drankje en maak van je zondagmiddag een beleving!

Bas Bons Solo - Utrecht - PK Bar & Kitchen
Mar
25
10:00 pm22:00

Bas Bons Solo - Utrecht - PK Bar & Kitchen

  • PK Bar & Kitchen

Zaterdagavond vanaf 22:00 in PK Bar & Kitchen in Utrecht, laat ik liedjes van mijn album en nog veel meer nieuwer en ouder materiaal horen! Wees erbij in deze nieuwe sfeervolle locatie aan de Oudegracht 101 in Utrecht!

Bas Bons - WAKKER (Album-release)
Mar
5
8:00 pm20:00

Bas Bons - WAKKER (Album-release)

  • Café Miles

Hij is er! 

Na jaren ploeteren en zwoegen presenteer ik apetrots: WAKKER, mijn album met liedjes en verhalen. Samen met een liveband laat ik jullie alle hoeken van de zaal en mijn leven zien.

Tot dan!

Toegang: Gratis!

Nov
13
4:00 pm16:00

Bas Bons Premiere Theatershow, De Lieve Vrouw in Amersfoort!

  • Theater Film Cafe De Lieve Vrouw

Ik had een droom. Die wordt nu werkelijkheid! Ik ben jarenlang bezig geweest met het schrijven, schaven en opnemen van liedjes. In februari 2017 gaan de mooiste van die liedjes de wereld in op het album “Wakker”. Die liedjes (en nog veel meer) ga ik ten gehore brengen met volledige band in een heuse theatervoorstelling in het kader van de Amersfoortse Novemberstorm.

Op 13 november om 16:00 speel ik voor de allereerste keer mijn theatervoorstelling in De Lieve Vrouw in Amersfoort. Ik zou het fantastisch vinden als je erbij kon zijn op dit bijzondere moment.

Voor alle praktische info en het bestellen van kaarten:

https://lievevrouw.nl/programma/seizoen-20162017/novemberstorm-bas-bons/201611131600/

Sep
22
8:00 pm20:00

"Moederlands Mooiste", met Robin Visser, Enkhuizen

Samen met Robin Visser brengt Bas Bons in het theater in Enkhuizen een ode aan de Nederlandstalige popmuziek. Een lach, een traan, theatraal, lekker meezingen, luisteren, wegdromen, verwonderen. Het overkomt u allemaal bij deze prachtige avondvullende voorstelling. Komt dat zien!