Bas Bons

Zanger - Liedschrijver - Pianist - Verhalenverteller

Back to All Events

Bas Bons Premiere Theatershow, De Lieve Vrouw in Amersfoort!

  • Theater Film Cafe De Lieve Vrouw 13 Lieve Vrouwestraat Amersfoort, UT, 3811 BP Netherlands (map)

Ik had een droom. Die wordt nu werkelijkheid! Ik ben jarenlang bezig geweest met het schrijven, schaven en opnemen van liedjes. In februari 2017 gaan de mooiste van die liedjes de wereld in op het album “Wakker”. Die liedjes (en nog veel meer) ga ik ten gehore brengen met volledige band in een heuse theatervoorstelling in het kader van de Amersfoortse Novemberstorm.

Op 13 november om 16:00 speel ik voor de allereerste keer mijn theatervoorstelling in De Lieve Vrouw in Amersfoort. Ik zou het fantastisch vinden als je erbij kon zijn op dit bijzondere moment.

Voor alle praktische info en het bestellen van kaarten:

https://lievevrouw.nl/programma/seizoen-20162017/novemberstorm-bas-bons/201611131600/

Later Event: November 25
Harderwijk, Sape en Bas, De Zee